Bieblio heet nieuwe boekendeel app Bksy (getbksy) welkom in de wereld van de #deeleconomie

Bksy (getbksy) is een nieuwkomer in de wereld van de deeleconomie. De site lanceerde afgelopen maand op de Nederlandse markt en is beschikbaar in de Google Play store. Peter Knol en Robbin Reijnen ontwikkelden de app en zij presenteren zich op de website van Bksy met de volgende tekst:

Wij houden van boeken en geloven in delen. Daarom Bksy. Door onze boeken te delen worden onze boeken meer gelezen. Door onze vrienden. En zeggen onze boeken niet heel veel over wie we zijn? Boeken delen is vrienden ontmoeten!

Samen hebben we een enorme collectie van de meest uiteenlopende boeken. Door onze boeken te delen worden we samen lid van de leukste en meest sociale bibliotheek ter wereld. Het enige wat we hiervoor hoeven te doen is onze eigen boekenkast te delen. Gewoon met je vrienden. Eigenlijk worden we zo samen de nieuwe bieb, de ‘Bksy bieb’. Bouw je mee?"

Bksy (Boeksky) sluit aan in een rij met initiatieven die het lezen, delen en ruilen van boeken makkelijker wil maken:

  • Studieboekendelen.nl (ruil studieboeken)
  • Minibieb.nl (ruil boeken met je buurt)
  • Wijdelen.nl
  • Ruilboek.nl
  • Bieblio (deel boeken met vrienden)

Download de app in de Google App store.